Jan 19

I spend the last 8 months on learning how the mill a part for the robots. Main goal was to build a CNC machine and figure out the process from designing a part in 3D all the way to autometed milling of the part. This process is documented in the page Machining parts.

Een reactie

 1. Danny Says:

  Handig deze website, niet enkel informatief maar grafisch ook leuk.
  Ik ben van plan een BF20 te kopen.(voor kleine serie producties van frontplaten)
  Nu Ben aan het twijfelen om de complete CNC kit van optimum aan te kopen maar deze is
  nogal duur en ze zijn wat vaag over de mogelijkheden.
  Maar na het lezen van jouw machining parts blog denk ik er sterk aan om dezelfde weg te volgen. De step motors bij Optimum te bestellen en dan de rest zelf maken. Ik heb een achtergrond als electronicus dus de electronics dat zal wel lukken maar heb nog geen ervaring & verstand van frezen en 3D soft. Ik hoop dat de leercurve niet te stijl is.
  Groetjes uit België.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.